Meidän perheessä on elelty surullisia aikoja kun isäni viime kuussa kuoli. Meidän lapsista vain esikoinen tulee papan muistamaan, pienet tytöt unohtavat nopeasti. Onneksi kaikki muut isovanhemmat ovat vielä lasten ilona.

Äidin kanssa jo aiemmin tehtiin kutsut hautajaisiin. Nyt työn alla on kiitoskortit. Korttien teon suhteen on harmi, että nämä tapahtumat sattuivat aikaan jolloin meidän perheessä on kolme pientä lasta ja vielä muutto työn alla. Yhdessä äidin kanssa ideoitiin molemmat kortit. Kutsut tehtiin yhden iltapäiväistunnon aikana. Nämä kiitoskortit jätin äidin koottavaksi kun meillä ensin saatiin kohokuviosuikaleet valmiiksi. Ja suikaleitakin oli vasta osa tarvittavasta määrästä, mutta ei kai tässä nyt ihan niin kiire ole...

Tilasin jokin aika sitten tämän uuden Cuttlebugin stanssisetin. Silloin lähinnä tilasin noiden leikkaavien stanssien takia, mutta nyt kun kiitoskorttiin etsiskelin tarvikkeita niin tämä kohokuviotasku sopi siihen kuin nenä päähän. Todella kaunis kuvio! Musteilla värjäämällä saatiin aikaan tällaisia suikaleita mitä sitten kiitoskortteihin käytetään.

1249242565_img-d41d8cd98f00b204e9800998e