Puolitoista viikkoa sitten kokoonnuimme yhdessä askartelemaan Jyväskylän Rautpohjaan Pipaiitan ystävällisellä avustuksella. KIITOS teille ihan jokaiselle, jotka olitte mukana!!! Minulla ainakin oli tosi mukavaa, toivottavasti muillakin. Ensi kerralla lupasinkin demoilla mm. musteenlevittimen käyttöä, muitakin demoilutoiveita voi esittää. Pysykäähän kuulolla, milloin on aika taas tavata.

Edellisessä postauksessa olikin jo yksi tapaamisessa valmistunut kortti, tässä kaksi muuta jotka paikanpäällä kokosin. Leimakuvat ja stanssatut jutut mulla oli jo valmiina ennen tapaamista. Kotona lisäsin vielä pienet tähtikoristeet ylempään korttiin.

Ylemmän kortin leimakuva on Nea-Idean ja alempi Whiff Of Joyn. Suurin osa stansseista näissä korteissa on ollut lainastansseja. Kuviopaperit taitaa kaikki olla My Mind's Eyen. Kaksi papereista on tästä lehtiöstä. Jos joku muukin rakastaa My Mind's Eyeta, niin suosittelen! Lehtiössä on papereita, ei kartonkeja, mutta kappalehinta on edullinen ja ainakaan mun mielestä tässä lehtiössä ei huonoja papereita ole yhtäkään. Se siitä mainonnasta, mennäänpäs jatkamaan askarteluja!