Hei, tämähän rupeaa sujumaan! Kuvat näkyy ja linkit pelaa. Ainut asia mihin olen teknistä apua pyytänyt tässä blogin perustamisessa on laskurin lisäys, se kun ei meinannut itseltä onnistua. Kiitos vaan isoveljelle siitä teknisestä avusta, mutta nyt laskuri näyttää hävinneen. Olisiko vika lie palvelun tarjoajassa???

No, asiaan. Taavan blogissa olen ihaillut hänen tekemiään kortteja (toki olen ihaillut kortteja oi_niin_monessa muussakin blogissa). Taava on tehnyt todella kauniita kortteja lace-tekniikalla. Lace-tekniikassa siis sabloonan avulla leikataan paperiin viiltoja, jonka jälkeen leikatut osat taitetaan. Tämä tekniikka on erityisen kaunis jos paperin toinen puoli on erivärinen, mutta voi sitä toki yksiväriselläkin paperilla tehdä. Itselläni on ollut jo aika pitkään HOTP:n diamond folds-sabloona jolla on useita leikkauskuvioita. Tämä sabloona on muovinen, joten piirsin viillot ensin ja leikkasin sitten askarteluveitsellä. Taavan korteista ja omastakin onnistumisesta innostuneena nyt suunnittelenkin jo metallisen sabloonan hankkimista.

491811.jpg

Tämä oli elämäni toinen kokeilu lace-tekniikalla. Ensimmäinen kokeilu oli ehkä vuosi sitten, enkä siitä silloin innostunut. Nyt olin tyytyväinen omaan tuotokseeni, osa kortin inspiraatiosta kuuluu käsityömessuilla selaamalleni lace-tekniikan kirjaselle. Kirjassa oli käytetty tähän tapaan suoraa sabloonaa neliökortille. Tämän kortin tein sunnuntaina ja annoin samana päivänä äidilleni syntymäpäiväkortiksi.