Kiitos kaikille osallistujille!!!!

Askartelunamun arvonta tapahtui tänään, 29.11.2010, noin klo 16.00. Onnettarena toimi Touhukas. Virallisina valvojina toimivat Nuu nuu ja Pikku pii. Arvonta tapahtui manuaalisesti, eli numeroidut laput (1-48) sekoitettiin hatussa ja Touhukas (7 v) hattuun katsomatta nosti sieltä yhden voittajalapun.

Voittajanumero oli 13!

Tämä tarkoittaa sitä, että namuset matkaavat Västäräkille!

Onnea voittajalle!!!!

Arvonnan yhteydessä suoritettu "ennustusvisailu" oli mielenkiintoinen. Vuoden päästä voidaan sitten tarkastaa (jos muistan) osuitteko oikeaan. Ehdottomasti eniten ääniä (19) ensi voden paperiaskartelun trendiksi sai kierrätys. Kierrätysmateriaalien käyttöä sekä ennustettiin että toivottiin, ja sen uskottiin ensi vuonna olevan trendikästä!

Kolme ääntä tai enemmän saivat myös seuraavat tuotteet

  • Tim Holtz- tuotteet
  • muste-kimalle suihkeet (kuten Glimmer Mist)
  • stanssit
  • itsetehdyt koristeet

Omaa veikkaustani tältä listalta ei vielä löytynyt (koska en itse ollut äänestyksessä mukana). Emilia ja Tankku olivat minun kanssa samoilla linjoilla, eli itse veikkaan että kohokuviointitaskut nostavat suosiotaan. Tai toive se on samalla, sillä olen sortunut ostamaan useamman uuden taskun, vaikka vanhoja löytyy vino pino. Viime aikoina on vaan ilmestynyt niiin paljon uusia ja erilaisia taskuja : )

Loppukaneetiksi tähän vielä voittajan kommentti

Västäräkki sanoi

Onnea, onnea ja vielä kerran onnea! Komea on kävijämäärä, ja syystä! Ja tuota tulevaa tässä kun silmieni eteen hahmotan... hahhah... näen lähinnä lisää intoa ja iloa korttien tekemiseen! Se on varmaan kattava trendi kautta maailman!

Näihin sanoihin, näihin tunnelmiin. Askartelurikasta pakkasviikkoa kaikille!

Taru