Uusi viikko taas alussa, vaikka edellisen viikonkin hommia vielä hoitamatta. Perjantaina ilmestyneen JCC haasteen oli tälle viikolle suunnitellut Mervi. Luonnoksen näet jehkotar haastesivulta, minun kortti näyttää tältä

Leimakuvan muoto on minulla neliö kun ehdottomasti halusin tuota uutta C.C. Design leimasinta käyttää. Taustalle lisäsin kukkasia masking tekniikalla. Ne nyt tuli mustalla musteella koska en ole muun värisiä mustetyynyjä vielä muuttolaatikoista onnistunut löytämään : (  Korttiin olisi mahtunut kivasti myös luonnoksen mukainen teksti, mutta tällä kortilla oli niin kiire postiin, etten ehtinyt sitä ruveta leimaamaan.

Sitten muihin asioihin. Pipaiita oli järjestänyt meille Jyväskylään ihanan askartelukirpparin lauantaiksi. Myymistä, ostelua (ihan vähän vain) ja kahvittelua rupattelun lomassa. Ja kun Sinellin kirpparilta lähti takaisin yksi laatikollinen tavaraa (minkä tietysti tänne kirpparille myyntiin otin) niin täältä enää puoli laatikollista. Ihana kun sai vähän tavaraa pois nurkista : ) Kiitos kävijöille, kanssamyyjille sekä eritoten järjestäjille!!

Lauantaina on tarkoitus kääntää auton nokka kohti Raumaa. Mukaan on lähdössä äiti sekä puolivuotias Pikku Pii. Sunnuntaina meidät voi bongata Tarun järjestämässä blogitapaamisessa. Tapahtumaan mahtuu vielä mukaan jos joku sattuu olemaan maija myöhänen. Ohjelma näytti tosi mukavalta : )

Meillä on tällä hetkellä koko tyttötrio nuhaneniä. Toivottavasti Pikku Pii paranee ennen viikonloppua ettei tarvitse muuttaa suunnitelmia. Toivottavasti myös minä pysyn terveenä...ja samoin kaikki muut osallistujat : ) Viikonloppuna tavataan!