Palataan vielä hetkeksi Tampereelle ja viikonlopun tunnelmiin!

Intohimona skräppäys tapahtumassa valittiin myös vuoden 2009 skräppääjä. Kolmessa tunnissa viisi finalistia tekivät yhden sivun samoista materiaaleista käyttäen omaa valokuvaa. Finalistit olivat todella taitavia, joten kaikki sivut olivat upeita! Maissilla on tässä postauksessa kuva finalisteista sivujensa kanssa. Itse missasin tuon voittajan julkistamisen koska olin juuri samaan aikaan workshopissa. Sen verran onneksi kuultiin että erotin oman nimeni kun äänestäneiden joukosta arvottiin lahjakortin voittaja!

Vuoden 2009 skräppääjän tittelin vei itselleen Pikkuhelistin. Onnea hänelle, sivu oli upea! Linkki vie suoraan postaukseen, jossa on kuva voittajatyöstä.

Sitten muihin asioihin, eli ajattelin kertoa muutaman sanan workshopeista, joihin osallistuin. Lauantaina olin mukana Craftican workshopissa joka oli suunnattu aloitteleville skräppääjille. Anne jakoi monisteet, joissa oli kerrottu perusjuttuja materiaaleista ym. Lopussa oli esimerkkipohjia, joita sai pitää mallina halutessaan. Workshopin ideana oli tuottaa yksi valmis sivu. Tässä kuva alustuksesta, kun vielä istuttiin ja ihmeteltiin...

Minä heti innostuin, että kokeilenkin sivun tekemistä jonkin mallin mukaan ja tämä pohja kutsui minua.

Aika paljon loppujen lopuksi tuota muuntelin. Kiekurat päätin heti jättää pois, koska kiekuraleimasimia ei ollut matkassa. Kuvien valinnan jälkeen päätin käyttää taustalla uutta sydämen muotoista Bazzillin kartonkia, sen reunoja vähän värjäsin kahdella mustetyynyllä. Ja nyt tunnustusten aika...sivu ei ole vieläkään valmis!! En ymmärrä mihin se workshopin puolitoista tuntia oikein hävisi...kortteilusta kyllä jo tiedän että olen hidas tekijä, mutta kuitenkin. Tältä sivu näyttää nyt, mutta vakaa aikomus on tehdä se loppuun, näytän sen teille toki kun se valmistuu Hymy

Kukkasilla peittelin valokuvien ylimääräisiä tavaroita...jotakin tekstiä laitan tuohon leimattuun journalling-kohtaan. Sen lisäksi harkitsen vielä otsikon lisäämistä, koska tuo vasemman puolinen kuva huutaa sanoja pieni & iso. Esikoinen on juuri sitä varten komennettu makaamaan lattialle : )

Sunnuntaina osallistuin Donnon Keepsake Colors maaliworkshoppiin. Tuo Keepsake Color on paperille tarkoitettu maali, joka on turvallinen (myrkytön) käytettynä myös valokuvien kanssa. Maalilla voi värjätä ainakin paperia, vellumia sekä valokuvia.

Itse tein kaksi korttitaustaa suoraan korttipohjille sekä yhden skräppipaperin. Maalia levitin pääasiassa Rangerin musteenlevittimen kanssa. Sabloonan kanssa (punasävyinen tausta) käytin pikkutuputtajaa.

Tosi mukavan tuntuista maalia, kuusi purkkia sitä yhteensä tuli kotiin ostettua (vaikka ostoskuvissa oli vain kaksi näkyvissä). Jospa Pipaiita pian postaisi kanssa tekemänsä skräppisivun johon teki taustan näillä maaleilla... (siitä tuli upea!!!)

Nyt taitaa olla lopussa nämä Tampereen jutut. Toivottavasti näette täällä jatkossa paljon skräppisivuja! Ja toivon mukaan tavataan taas ensi vuonna, vaikka skräppääjien ja kortintekijöiden yhteistapahtumassa!