Pitkästä aikaa mukaan ABC Christmas haasteeseen. T on kuin tiny, eli pyydettin neljän setti pieniä kortteja tai pakettikortteja.

I'm happy to participate in the ABC Christmas challenge today. It's been a long time! The challnge was for four small cards of gift tags.

I made four christmas tags using the same tree die (12 inch die from Quickutz) and the same christmas greeting. I get bored easily so I tried different colors : )

All trees and backgrounds are colored with distress inks. Also some glimmer mist on the backgrounds. On the trees I also used Aleene's glitter snow, Deco-Ice and two stamps. Thanks for a fun challenge!!

Kaikki taustat ja kuuset on värjätty distress musteilla musteenlevittimen avulla. Sinivioleteissa kuusissa on leimattu Nea-idean tonttujen jouluyö-taustaleimasimella, vihreissä kuusissa Stampabilities kiekuraleimasimella. Mahtavan kaunis tekstileimasin on Taitopuoti paperinauhan kalligrafia tekstileimasinsetistä. Alemman kuvan sinisissä kuusissa on Deko-Ice kimalletta. Kahdessa ylemmässä tagissa olen käyttänyt Aleene's glitter snow lumiainetta, tästä tykkäsinkin tosi paljon! Sain aineen levitettyä helposti sormella ja lopputulos on kaunis luminen ja kimaltava.

Kuusissa kimaltaa Aleene's glitter snow ja taustakartongilla Glimmer mist (chalkboard chalk). Kuuset on kiinnitetty 1,5 mm kohotarroilla.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille lukijoille!!!