Nyt kun syyssateet ovat alkaneet, on aika keskittyä myös askarteluasioihin! Tapahtumia on tulossa kovaa vauhtia, ja minä olen varannut vapaata perheen kalenterista : D

Tämän viikon perjantaina suuntaamme äidin kanssa kohti Helsinkiä. Perjantai on shoppailua varten ja lauantai vietetään Kattilahallissa eli Intohimona askartelu tapahtumassa. En malta odottaa.

Syyskuussa on vuorossa Leimailutaivas ja leimailutaivaan kylkeen kasvanutHelmiplaneetta. Olen ilmoittautunut mukaan Craftican järjestämään kuljetukseen joka sisältää sisäänpääsyn Leimailutaivaaseen. Kyytiin pääsee Jyväskylästä tai Jämsästä, eli kaikki tämän seudun askartelijat muistakaa ilmoittautua 14.8. mennessä!!! Silloin jos ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi joudutaan kyyti perumaan. Kuljetuksella pääsee kätevästi tapahtumaan ja takaisin samana päivänä, bussissa on mukavaa seuraa ja se vie suoraan tapahtumapaikalle. Kätevää.

Yritän löytää mukaani vasemmassa yläkulmassa näkyvän nimilappuni. Minun päältä voi bongata myös sinisen intohimoinen askartelija paidan. Näkemisiin!