Olen täydellisesti värittelyn lumoissa. Uusien kokeilujen perusteella pidän yhä enemmän akvarelliliiduista. Ennen viimeisimpiä kokeiluja kaipasin vielä JOTAIN värejä (ajattelen että tiedän sitten kun löydän) ja eksyin Caran d'Achen sivuilta Suomalaiseen taiteilijan kauppaan, jonne omalla vastuulla tästä. Onneksi en asu pääkaupunkiseudulla!

Tässä kuitenkin uusin testaus joka tyydytti minua oikein hyvin. En värittänyt kuvaa suoraan ollenkaan, vaan värit aina kuvan viereen ja siitä sitten siveltimellä sekoittelin. Tähän tyyliin.

1229862.jpg

1229864.jpg

Nämä liidut siis tuntuvat hyvin riittoisilta, tuo pieni määrä riitti hiuksien värittämiseen. Sininen väri on kuvassa hieman vääristynyt, oikeasti on enemmän murrettu. Käytin tähän kuvaan vaaleansinistä, tumman sinistä ja mustaa eri suhteissa.

Esikoinen voi jo paljon paremmin, tänään vain hieman väsynyt vielä on, muuten ihan terve. Tehtiin kotipäivän piristykseksi muffinseja. Oli oikeasti niinkuin maailman helpoimmat tehdä. Olosuhteiden pakosta korvasin pähkinät Mariannecrushilla ja vähensin sokerin määrää. Onneksi vähensin sokeria, olivat vieläkin tosi makeita, mutta tooosi hyviä :  b
1229873.jpg