Pitihän noita uusia hankintoja testailla. Sainpa siis jotakin tehtyä : )

Taitopuoti paperinauhasta tilasin viimeksi "reikäpihdit", jotka leikkaavat 6mm kokoisen ympyrän. Pääasiassa ajattelin näitä koristereikiä varten, tosin tämän koon pitäisi käydä myös eyelettejen kanssa. Pihtien lisäksi testailin isoa ympyräleikkuria. Sen koko olikin juuri sopiva, sillä tuota kokoa ei löytynyt omasta Nestabilities ympyrästansseista, vaan se pinoutuu nätisti niiden kanssa.

Tässä nyt kuvin noista kokeiluista, jotka omasta mielestäni onnistuivatkin vallan loistavasti. Ensimmäisessä kuvassa olen piirtänyt ympyrän piparistanssatun ympyrän keskelle, jotta saan kohdistettua pihdit aina samaaan kohtaan. Apuna käytin pienempää Nestabilities stanssilla leikattua kartonkiympyrää (mittasin jopa viivottimella että meni keskelle, tuo ympyrä teki rei'ittämisen todella nopeaksi).

Värit tässä vääristelevät...tämä talvihiiren takana oleva piparireuna on sama kuin ylemmän kuvan alempi. Reiät ovat leikkaantuneet siististi, tässä alimmassa kuvassa reunat hieman nousevat paperista ja reikien läpi näkyy varjoa. Tähän asteeseen sain näitä hiirulaisia eilen. Käytän joko kortteihin tai pakettikortteina. Puoleen vuoteen en varmasti ollut sivellintä kädessä pitänyt ja sen huomasi. Väritystuntuma oli pahasti ruosteessa.

Tykkään kovasti tästä rei'itetty piparireuna- lookista, ja mulle onkin tilauksessa Fiskarsin boordileikkuri, joka tekee tätä suorana : )

Yksi kuva vielä. Näinkin tuo rei'itin toimi hyvin. Sisäneliössä käytin Glitteristä tilaamiani kulmasaksia. Jälki niillä oli kiva, mutta tarkkana saa olla että paperi pysyy oikealla kohdalla.