Päivät ne hurahtelee ohi vauhdilla! Tänään meillä on juhlittu 7-vuotissynttäreitä kahdessa kattauksessa. Huomenna on vielä vuorossa sukulaiset. Ensi viikonloppuna juhlahumu jatkuu kaksilla kekkereillä, tosin nämä eivät enää synttärijuhlia, vaan kyseessä ovat häät ja rippijuhlat. Ja voitte uskoa, että kumpaakaan korttia ei ole vielä tehty...paniikki iskee heti jos ehdin kortteja ajatella. Tällä erää on vain pakko hengitellä syvään ja suunnata ajatukset huomisiin juhliin. Ehkä viikon mittaa ehdin muutaman kortinkin tekemään.

Tässä näytille esikoisen tekemät synttärikutsut. Ensimmäinen satsi. Nämä kortit suunniteltiin yhdessä, neiti itse toteutti. Nämä meni kavereille.

These are samples of cards my daughter made for her birthday party invitations. She will turn seven next week.

Toinen satsi, hieman helpotettu versio. Hello kitty kuvat neiti oli leikannut jostakin omasta lehdestään. Nämä menivät ystäväperheille.

Kolmas ja viimeinen erä, jotka matkasivat sukulaisille. Tässä versiossa jo huomaa turhautumisen, kun muutaman päivän aikana (noin neljä päivää) piti saada iso kasa kutsuja valmiiksi. Ihan tarkkaan en muista, mutta aikalailla 20 kutsua taisi yhteensä lähteä. Neiti oli liimannut pyöreän korttipohjan keskelle tuon kultaisen ääriviivaruusun ja värittänyt sen ääriviivojen sisältä, ja tuli sanomaan että nyt nää on valmiit. Minä sitten ehdotin, että jos nyt vielä jotakin siihen piirtäisit lisäksi. Tällaisia niistä sitten tuli.

Tarvikkeet: Ylimmän kortin leimasin (sydänboordi) on Tiimarin leimasinrullasetistä, jonka löysin alelaatikosta 50 sentillä! (Jyväskylässä Seppälän Tiimarista) Samasta Tiimarista löysin kauniit pitsiset lasinaluset, mutta niitä ei enää valkoisena jäänyt, muun värisenä kylläkin. Siniset timanttitarrat on Askartelupuoti Piasta. Muffinit napsittiin kuvioleikkurilla My Little Shoeboxin skräppipaperista. Minä sain siis leikata ensimmäisen, sen jälkeen neiti touhukas välttämättä halusi tämänkin tehtävän itse toimittaa. Vaaleanpunaisista helmistä en muista alkuperää, ääriviivatarratkin ovat ikivanhasta kansiostani joka niitä kovasti pullistelee. Vaan ei taida tarrat hukkaan mennä kolmen pienen prinsessan kanssa asustaessa : )

Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Ja omalle äidille anteeksi jo etukäteen--korttia tai lahjaa ei ole huomenna tiedossa, mutta hyvän kakun lupaan leipoa. Tänään jo samanlaista kakkua syötiin ja omasta mielestäni se oli parasta ikinä tekemääni täytekakkua!

Terveisiä myös Miijjalle, terveiset tuli perille : ) Minä en päässyt kouluun tutustumaan koska meidän pienet neidit olivat niin nuhaisia. Miijjan keskimmäinen ja minun esikoinen aloittavat syksyllä samassa koulussa. Luokkajaot eivät ole vielä tiedossa, joten eihän sitä tiedä vaikka luokkatovereita olisivat.