Tervehdys! Muutto on nyt ohi ja kolmas viikko uudessa kodissa on käynnistynyt. Urakka otti koville ja laatikon purkua riittää vielä pitkäksi aikaa.

Omat askartelut ovat vielä saaneet odottaa. Esikoisen kanssa kuitenkin ollaan tällä viikolla urakoitu kolme erää synttärikutsuja, laitan niistä myöhemmin oman postauksen. Postin muuttokortit aion tuunata, mutta siihenkään ei vielä ole ollut energiaa vaikka prototyyppi on jo olemassa. Pikkuhiljaa...

Tässä kuva mun ikiomasta askartelukaapista : ) Ainoastaan ylähylly on järjestetty. Muut tavarat ovat vielä laatikoissa. Työpöydän, ikioman askartelupöydän siis, siistin eilen illalla niin, että siihen mahtuu jopa askartelemaan. Sekä pöydän päällä että alla, ja päätyhyllyssäkin on vielä purkamattomia laatikoita. Askartelutavaroista ei siis ainakaan ole puutetta : D

Olen ihastunut sisustustarroihin!! Kahdet tarrat ovat jo seinällä, yhdet vielä odottaa kiinnittämistä. Tässä kuva keittiön tarroista jotka on ostettu Kodin Terrasta. Nämä ovat mun mielestä ihania (luonnossa vielä ihanampia), ja sopivat meidän keittiöön tosi hyvin. Nämä ovat siis keittiön välitilan laatoissa.

Lopuksi vielä muuttotunnelmiin. Nämä kuvat on muuttopäivän illasta kun en jaksanut enää muuta kun istua ja osoitella kameralla. Nää täytyy NIIN skräpätä!

Mukavaa vapunpäivän loppua!