Nyt on suklaamunat syöty ja arki palaa hiljalleen. Pääsiäisajan askartelut ei tämän suurempia olleet, mutta jotain kuitenkin. Ja jäihän tämän lisäksi sitten aikaa viettää perheen kesken.

Liljankukka huhuili blogissaan tekijöitä decoon, joka tulee hänen pienelle tytölleen. Ilmoittauduin mukaan kahdella sivulla ja tässä nämä ovat, postiin lähtevät huomenna. Jos joku haluaa myös tehdä Helmiäiselle sivuja, mukaan voi ilmoittautua tuolla blogissa.

505978.jpg

Tämä prinsessakortti menee omalle tyttärelle. Ajattelin ensin nimpparikortiksi, mutta päätinkin säästää ensi kuun synttäreihin ja teen nimppareiksi nopean kiiltokuvakortin. Tässä kortissa on jälleen käytetty HOTP:n diamond folds-sabloonaa. Kulmien ääriviivatarrakoristeet erottuvat aika huonosti, kulmaleikkuri olisi ehkä sopinut paremmin... Kaikkien näiden kolmen tuotoksen kuvat ovat muuten lahjapapereista.

505980.jpg

Ja sitten taitaa olla tunnustusten aika, kääk. Olen tehnyt viikon sisällä kolme nettikauppatilausta. Ihan kohtalaisia tosin, ei mitään ylilyöntejä (ainakaan minun mielestä...). Nämä oli kaikki suomalaisista nettikaupoista. Nyt olen löytänyt sitten vielä nettikaupan, missä on kalliit postikulut, mutta niin kivaa tavaraa että pakko on tilata. Tilaus on siis suunnitteilla ja kaveriksi sain onneksi toisen lähes yhtä hurahtaneen. Tuo kauppa taisi olla Hollannissa. Lisää ostoksista kunhan tavarat saapuvat...tosin olen huomannut että SAY:n takiahan en voi kaikkea täällä blogissa näyttää eli muutaman valitun jutun saatan kuvista poistaa ennen julkaisemista : )