Ihanaa ihanaa ihanaa....

Amalian Mira järjestää toukokuun 28. päivä papruilumessut Jyväskylässä. Paikalle voi tulla tekemään ostoksia tai tapaamaan tuttuja/toisia askartelijoita tai askartelemaan itse. Mulla on suunnitelmissa tehdä kaikkea tota, eli olen oman pöytäpaikkani jo varannut : D Pöytäpaikkoja on muuten vaan 30, joten nopeat syövät hitaat...

Tapahtuma on avoinna klo 11-18 ja sinne ovat tervetulleet kaikki askartelijat, huolimatta siitä mitä lajia harrastaa. Pääsymaksu on 7 €. Askartelupöydän saa käyttöönsä 15 eurolla, ja siihen hintaan sisältyy sisäänpääsymaksu.

Uskon, etten ole väärässä kun sanon, että me kaikki Jyväskylän askartelija odotetaan tätä innolla!!! Tapahtuma on myös ihan Jyväskylän keskustassa, joten bussilla ja junalla pääsee kätevästi. Omalla autolla liikkuville suosittelen parkkitaloja, niitä Jyväskylässä on useita.

Lue lisätietoja täältä (mm. mukana olevat kauppiaat ja askartelupöydän varausohjeet). Kurkkaa myös Amalian blogin uusia päivityksiä, siltä varalta että Mira on kertonut uutta tietoa.

Toukokuussa nähdään Jyväskylässä!!!