Kiitos kaikista ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen!! : ) Nyt on hääpäivää juhlistettu Helsingissä asti. Oikein mukava reissu kahdestaan miehen kanssa. Eilen vaan kun kotiuduttiin oli mulla aikamoisen kipeä olo. Nuhaa, yskää ja kipeä kurkku. Tosin ei kauhea ylläri kun reissuun lähtiessä mummolaan jäi kaksi nuhanenää....

Viikolla oli niiiin kiireistä ennen reissua etten millään ehtinyt postaamaan. Nyt pääsevät julki nämä kaksi sivua jotka tein noin viikko sitten. Esikoiselle olenkin tehnyt omaan kansioon "vuosisivuja", sieltä puuttuu nyt kolme sivua kahdeksasta. Keskimmäiselle nämä ovat ensimmäiset sivut ja sarjasta puuttuu vaan kaksivuotissivu. Tyyliltään sivuista tuli TODELLA erilaiset. Mun tyyli on kuitenkin skräpätä fiiliksen mukaan, joten olkoon rauhassa erilaiset. Värit hain valokuvista, selailin papereita ja sieltä valkkasin mitä mieli teki : )

Yksivuotissivu

Ihanat talttahampaat : D Edelliseen leiskaan stanssaamani sydämet jäi "päälle", tässä keltaiseksi maalattuna etanan keskellä. Yksivuotissivussa taustakuviopaperi on Sassafraslassin, puut, sienet ja etana on taas leikattu My Little Shoeboxin kuviopaperista.

Kolmivuotissivu

Kolmevuotissivussa on keskellä Basic Greyn kuviopaperi, jota reunustaa Martha Stewartin boordileikkurilla leikatut koristeet. Tekstin ympäröin doodle-kehyksellä, viiva ensin violetilla tussilla ja siihen mustalla pyörylöitä. Sizzixin pikkusydämet on tällä kertaa valkoisesta kartongista ja koko sivun ympäri sipaisin valkoista maalia. Selvästi oli molemmissa sivuissa tarve kehystää sivu jollakin, yksivuotissivu oli jo valmis kun sain vielä päähäni lisätä reunoille vinot paperisuikaleet.