Junipa blogissaan haasteli leimailijoita esittelemään suosikkileimasimiaan. Sama aihe on käynyt myös itselläni mielessä joten tässä nyt aiheesta.

Itse hurahdin leimailuun reilu kolme vuotta sitten. Olin kipeänä kotona. Yksin kotona. Tämä kannettava tietokone oli silloin uusi ja pitihän siitä ottaa hyöty irti ja raahata se sohvalle. Eksyin siinä sitten joillekin leimailuaiheisille sivuille. En muista mille sivuille, enkä miten sinne eksyin, mutta tulos oli päivän selvä. Olin hurahtanut. Samana päivänä löysin Yahoon leimailu ja askartelu-ryhmän, johon heti liityin. Tuon ryhmän kautta tutustuin oi niin moniin sivuihin, jotka ilman muuta vain ruokkivat hurahdusta : )

Tuolla hetkellä omistin jo leimasimia. Taisi olla kaksi jouluaiheista, yksi lumiukoilla, kaksi sydänaiheista sekä kolme piirretyillä kortisteltua, jotka olin ostanut au pair-vuotenani Yhdysvalloista. Muistan vieläkin pienen leimailukaupan mistä nämä viimeksimainitut ostin vuonna 1995. En silti vielä ymmärtänyt olevani leimailija... Hääkutsut tehtiin vuonna 2001 myös leimaamalla, silloinhan tarvikkeet haettiin ilman muuta Sinooperista. Oli muutama leimasintyyny ja kaksi kohojauhetta.

Sanomattakin kai selvää että noista ajoista sekä leimasimet että leimailutarvikkeet ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti. Joskus arvioin omistavani noin 300 leimasinta. Siitä on jo aikaa. En ole vielä raaskinut myydä ensimmäistäkään, tosin nyt se on jo käynyt mielessä.

Mutta kyse oli siis suosikkileimasimistani. Valitsin kolme leimasinta.
1224137.jpg

Kaksi vasemmanpuoleista ovat Penny Blackin Brush Stroke-kokoelmasta. Näitä olen käyttänyt paljon ja ne ovat ihania. Perhonen on niiiin kaunis kun sen värittää vaikka kahdella erisävyisellä sivellintussilla. Tekstileimasin on Inkadinkadon. Tekstitaustaleimasin on todella monikäyttöinen, se sopii minkä vaan aiheen kanssa. Perhosleimasin on ollut minulla noin puolitoista vuotta, toiset yli kaksi vuotta.

Vaikka en ole mikään järjestyksen ihminen, tulen aina olemaan itselleni kiitollinen tästä.
1224138.jpg

Tähän kansioon (ja toiseen jonka aloitin kun tämä oli täynnä) olen leimannut lähes kaikki uudet leimasimeni sitä mukaan kun niitä ostelen. Tästä on ihana selailla kun korttiin etsii sopivaa leimasinta. IHAN jokainen leimasin ei ole tainnut mukaan päästä, mutta melkein. Nyt tosin huomaan, että en ole kaikkia polymeerileimasinsettejä muistanut leimata. Silloin tämän tekeminen tuntuu työläältä kun on ostanut paljon uusia, vaikka pari settiä. Uudet leimailijat muistakaa: tämä kannattaa!
Kansio on muuten tuollainen ohkanen mikä on sisältä täynnä muovitaskuja, jossain muistelen tämän nimen olleen esittelykansio. Maksaa vaan muutaman euron. Olen leimannut kuvat ihan kopiopaperille.

Viimeiseksi vielä Suosikkileimasinvalmistajat. Noin yleisesti ottaen, ja tällä hetkellä, suosikkivalmistajani ovat Magnolia, Penny Black, Hero Arts ja Autumn Leaves.