Lähihoitajan onnea on...

Tässäpä teille leiska, jota en lähettänyt vuoden skräppääjä-kisaan. Tykkään tästä periaatteessa, omasta mielestä tausta onnistui hyvin. Valokuvien värit olivat haastavat, niistä en ollut kauhean innoissani, samoin asettelua en saanut täysin natsaamaan.

Tuo ihana ruutuleimaus vasemmassa yläkulmassa on Outin ansiota, hän viime kuussa haastoi käyttämään askartelussa liukuestettä (Outin omituiset-haaste 1). Se on leimattu siis maton alle tarkoitetulla liukuesteellä, jonka ennen leimaamista leikkasin muotoon, tykkäsin tuloksesta kovasti! (Leimaus on tehty tummansinisellä maalilla, päälle on levitetty ohennettua gessoa).

On ihanaa, että tein tämän leiskan heti kun idea leimahti. Nyt kun olen siirtynyt muihin töihin, tätä ei olisi enää niin kiva tehdä. Nyt jää myös muisto tältä pieneltä pätkältä, kun taas lähihoitajan töitä tein. Kaikessa töissä on omat hyvät ja huonot puolensa, nyt taaksepäin katsottuna vuorotyön paras puoli oli lasten lyhyemmät hoitopäivät!

Työssä käytin maaleja, sabluunoita (itsetehtyjä tällä kertaa), leimasimia, gessoa ja kumitelaa. Materiaaleina aiheen mukaan kumihanska ja sideharsoa (hukkui paljolti kuvien alle), lisäksi Tim Holtzin pakkausmateriaalia ja suklaarasian pakkausmateriaalia (kennomainen, alimman kuvan oikeassa alareunassa). Reunoilla kiertää feikkiompeleet punaisella tussilla, reiät tein Sew easy laitteella.

Minulle oli luksusta tänään nukkua klo 6.20 saakka : ) Meidän pienet tytöt ovat oppineet vähän liian hyvin aikaisiin aamuheräämisiin...vapaapäivinäkin yleensä n. 5.30! Onneksi arkena mies on jo pystyssä siihen aikaan niin minä saan jatkaa unia kuuteen asti.

Oikein ihanaa sunnuntaipäivää kaikille!!! Ja laskiaissunnuntaita nimenomaan, en enää muistanut kun me leivottiin pullat jo eilen. Eilen oli ihana ulkoilukeli, toivottavasti täksi päiväksi luvattu tuisku ei pidä lapsia ja lastenmielisiä sisällä!