Tällä viikolla P*skarteluhaasteessa kehoitettiin tekemään väirkästä isälle. Meinasin antaa tämän kortin miehelleni. Kyllähän lapsetkin kortit tekevät, mutta miksen minäkin voisi miestäni muistaa, hän varmasti on paras isä meidän lapsille!

Meinasin lisäillä tähän korttiin tähtiä ja leikkelinkin niitä jo Fiskarsin leikkureilla. Mun silmään tämä kuitenkin näytti paremmalta ilman lisäilyjä, joten tällä mennään. Myöhemmin huomasinkin, että olin leikannut tähtiä kaksi isoa ja kolme pientä joten lisäsin ne kortin sisäsivuille kuvastamaan meidän perhettä : )

Tuo ihana kuviopaperi on uutta My Mind's Eye:a. Teksti on Circle it setistä ja sen taakse leikkasin kolme isoa tähteä Fiskarsin kuvioleikkurilla. Nauhan rypytin taas nitomalla, tällä kertaa jätin niitit nauhan alle piiloon.

Tein tämän kortin jo monta päivää sitten, eilen viimein sain sen kuvattua ja nyt postattua. Jotenkin on kiireitä pidellyt. Tänään esikoiseen iski nuha. Saa nähdä miten ensi viikko sujuu. Viime viikolla pienin oli nuhainen, mutta hän parani yllättävän nopeasti. Toivottavasti tämäkin menisi nopeasti ohi eikä olisi tarttuvaa lajiketta. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille, syysflunssista huolimatta!