Heti hyvissä ajoin mukaan perjantaina ilmestyneeseen Inspiroidu haasteeseen: Pahvileimasin.

Mulle tuli uusi hurahdus: Glimmer Mistit. Niitä onkin yllättävän helppo käyttää, kun vaan rohkeasti tarttuu pulloon, ja jälki on yleensä todella kaunista. Tää ketju meni näin... menin Birgit Koopsenin blogiin (täytyihän sitä kurkata kuka Intohimona skräppäykseen on oikein tulossa opettamaan), ihailin hänen töitään, huomasin että hän on mukana Tattered Angels DT:ssä. Jatkoin surffailua Tattered Angelsin blogin kautta, heidän DT jäsenet ovat todella lahjakkaita ja taitavia!!! Siinä sivussa päätin itsekin hakea Tattered Angels design teamiin, haku kun sattui justiin olemaan päällä. Kiire toki tuli tehdä kolme työtä kolmessa päivässä, näytän ne teille kun uusi tiimi on julkaistu (ehtona oli että työt ovat ennen julkaisemattomia).

Samassa hötäkässä löysin Katarinan blogin ja katsoin tämän postauksen videon. Sitähän oli siis PAKKO kokeilla, ja tuon videon tyyliin olen tämän leiskan taustan tehnyt gessolla, Glimmer Mistillä, distress suihkeella ja leimaamalla. Samaisessa blogissa on paljon muitakin viedoita, varmaan yhtä ihania, mutta en ole ehtinyt niitä vielä kaikkia katsella...

Inspiroidu haasteessa piti siis leimata pahvilla. Tiesin heti että halusin leimata aaltopahvilla ruudukkoa, siitä tulikin sitten tuollainen vinoruudukko.

Vahingossa sitä tulee hoksattua kaikenlaista. Levitin maalia aaltopahville kumitelalla ja se osui vahingossa suttupaperille. Siitähän tuli hieno ruudukkoinen jälki, joten lisäsin sitäkin pariin kohtaan paperin reunoille.

Punasiet pyörylät taustassa on tehty maskilla (Heidi Swapp), vihreät suikaleet on kuvioteippiä. Valokuva on vanha, niin vanha etten ollut varma minä vuonna se on otettu! Etsin kuvaa koneelta, mutta en löytänyt. Olen varmaan ottanut sen äidin kameralla kun meillä ei tainnut vielä silloin olla digikameraa. Tarkoitus on tehdä useampia näitä serkut-leiskoja, koska tästä kuvasta serkusten määrä on tuplaantunut : )

SUIHKEITA KÄYTETTÄESSÄ PAPERI AINA KUIVUU KÄPPYRÄÄN. ONKO TÄHÄN OLEMASSA MITÄÄN APUA??? VÄHEMMÄN TUNTUU KÄPERTYVÄN JOS KUIVAAN KUUMAILMAPUHALTIMELLA. PAINON ALLEKIN OLEN JÄTTÄNYT, SEKIN JONKIN VERRAN AUTTTAA. ONKO MUITA HYVIÄ IDEOITA? Tämänkin leiskan kuvasin niin, että kiinnitin sinitarroilla paksuun pahviin...