Nyt vuoroon talvinen tagikutsu.

Tein näitä ensin neljä, jonka jälkeen yhtä puuttui. Halusin kokeilla jotakin muuta, ja silloin syntyi tämä. Jos olisin tehnyt tuon punaisen ensin, kutsut olisi varmaan kaikki olleet sellaisia, muttta suurin osa nyt oli näitä sinisiä. Tästä ei vaan ihan helposti uskoisi että kutsu käy pikkuneidin 2-vuotissynttäreille ; ) mutta äiti sai siis toteuttaa itseään!

Tagi on tehty niin, että ensin värjäsin taustaa Broken china distress musteella, musteenlevittimen avulla. Sitten leimasin ruskeat hiutaleet Frayed burlap musteella (osa leimakuvista on toisella leimauksella, eli tarkoituksella haaleampia). Sinisenä näkyvät hiutaleet leimasin Faded jeans musteella. Harmaana näkyvät hiutaleet on ensin leimattu Faded jeans musteella ja siveltimellä lisätty päälle kirkasta Perfect pearlia. Sen jälkeen suihkautin mini misteristä vettä yrittäen osua vain noihin Perfect pearls hiutaleisiin. Tässä vaiheessa Perfect pears jauhe pysyy paikoillaan ja distress muste alta hieman leviää (sen mukaan kuinka paljon vettä suihkautat!). Efekti on kiva, mutta ei kauhean selkeästi erotu. Auttaisiko tämä kuva?

Yhteen hiutaleeseen suihkautin liikaa, ja sit ei enää oo kiva jos väri lähtee juoksemaan norossa...

Kutsu tekstin leimasin Frayed burlap musteella ja lisäsin Perfect pearlia päälle, simppeliä ja lopputulos mielestäni kaunis. Lopuksi lisäsin vielä musteenlevittimellä mustetta reunoille. Tässä vaiheessa ei kannata hangata musteenlevittimellä enää Perfect pearlin yli tai kimallus häviää!!! Niin ja jossain välissä tosiaan taas leimailin ympäriinsä Tim Holtzin speckle leimasimella, vähänks se on ihana : ) Ja nämä lumihiutaleet on Tim Holtzin Grunge Flakes leimasetistä, missä on neljä erilaista hiutaletta ja jokaisesta on sekä iso että pieni leimasin. Upea setti, ostin sen Leimailutaivaasta Craftican kojusta. Yksi harvoista tavaroista jonka olin jo etukäteen päättänyt Leimailutaivaasta ostaa.

Nyt on tän viikon ohjelma selvä. Tänään on tavoitteena siivota askartelupöytä. Sen jälkeen vauhdilla tekemään albumia Viikko elämästäni. Perjantaina armoton pakkaus ja lauantaina kohti Vuosaarta ja  Intohimona skräppäystä! Siellä nähdään!