Hello everybody!
This is my first entry to StampARTic challenges. A christmas card without patterned paper.

Tässä korttini StampARTic haaste kakkoseen, joulukortti ilman valmista kuviopaperia.

2126194.jpg

For this card I have used a white background paper that I have lightly colored with Broken China distress ink. On top I adhered a Tim Holtz Flourish mask and added Broken China and weathered wood inks. On top of the mask I stamped a Magnolia snowflake stamp in weathered wood. Then I took out the mask and stamped the snow bird from Inkadinkado in grey and some more snowflakes in white. To finish I added some grey ink at the edges, adhered the paper to a black card blank and added a few glittery star stickers. If you are interested in this technique you can find a tutorial with pictures by Tim Holtz here.

Kortti on tehty samalla tekniikalla kuin tämä kortti. Värinä pohjalla on Broken China distress ink. Maskina Tim Holtzin Flourish. Leimasimet ovat Magnolian lumihiutale sekä Inkadinkadon talvilintu (polymeerisetistä jota lainasin). Lintu on leimattu harmaalla musteella ja sillä värjäsin myös vähän (aiemmin) valkoisen kartongin reunoja. Kuva on kiinnitetty mustaan korttipohjaan.

Totuuden nimissä on kyllä kerrottava että tein kortin jo eilen, ennen kuin tiesin tästä haasteesta mitään. Haasteeseen tämä tosin sopi kuin nenä päähän : )

Kokonaisuudessaan tein eilen kaksi joulukorttia ja muutamia pakettikortteja. JEE! Aiemmin viikolla en saanut mitään tehtyä, niin olen flunssainen ollut. Lähinnä kärsin kurkkukivusta ja kadonneesta äänestä, väsymys saattaa johtua raskaudesta, flunssasta tai molemmista... Todella toivon että olo pian paranisi, että saisin loputkin joulukortit tehtyä viikon sisällä!