Kerroin jo blogissa aiemmin, että hain taannoin Tattered Angels design teamiin. En toki mahtunut tiimiin, en sitä odottanutkaan. Oli kuitenkin todella kiva tehdä näitä töitä joilla osallistuin. Sain aikaan monta työtä, joihin olin itse tyytyväinen! Tattered Angels design teamin vuodelle 2012 näet täältä, ihana joukko lahjakkaita askartelijoita!!! Blogista löydät myös upeita töitä tämän vuoden DT jäseniltä!!

Pakko vielä mainita, että päätin osallistua DT hakuun viimetipassa, joten kaikki työt valmistuivat kolmen päivän sisällä (todella nopeaa toimintaa minulle!) Ensimmäisenä valmistui tämä leiska, jossa taustalla on Pink Paisleen mistables sarjan paperi, jonka olen värjännyt glimmer mist suihkeilla. Värit sulautuvat kauniisti toisiinsa, sitä ei tästä kuvasta oikein erota... Myös kukat ja perhonen on värjätty Glimmer misteillä. Kuvassa on keskimmäinen pikkuneiti kaksivuotiaana.

Toisessa leiskassa esiintyy veljeni perhe. Tausta on tehty Glimmer misteillä, leimaamalla ja käyttämällä kakkupaperia maskina (kuvio on tosi tarkka ja kaunis, ei välity tästä kuvasta...). Vuosiluvun tagi on mistables sarjaa, värjätty distress musteella.

Viimeisenä vielä tein tämän kortin lainaleimasimella. Taustalle suihkin Glimmer mistiä käännellen suttupaperia eri asentoihin. Puuleimasin on Penny Blackin ja teksti Nea-Idean.

Oikean yläkulman koristeet ovat pieniä helmihattuja, joissa on pieni puolihelmi koristeena.