Pitkästä aikaa p*skarteluhaasteeseen! Mun bingorivi oli oranssi - valkoinen - keltainen. Ja oi miten keväinen kortti tulikin : )

Valkoinen korttipohja, reunoilla oranssi muste. Leimaus keltaisella askartelumaalilla ja Hero Artsin taustaleimasimella. Valkoiset kirjaimet ovat Thickersejä. Tagi on tullut penaalin mukana, halusin sen mukaan koska se oli niin värikäs ja minusta hauskan näköinen.

Tuo taustaleimasin on uutta sarjaa jonka Hero Arts ja Basic Grey on yhdessä suunnitellut, leiman nimi on Life of the party dots. Siinä on sekaisin tavallisia palloja, palloja joiden väri ei ole kattava ja ääriviivapalloja. Tämä oli jotenkin ihan mun näköinen.

Niin, ja seiska on tehty Pearl Maker:llä. Yksi helmi vähän levähti, eli kynä oli liian lähellä kartonkia, muuten onnistui ihan kivasti. Nuo helmet eivät näytä kuvassa yhtä kivalta kuin luonnossa.

Pitkästä aikaa oli IHANAA tehdä korttia! Innostuin niin, että toinenkin on jo valmiina. Panttaan sen julkaisua kuitenkin vähintään huomiseen, ettei Leenamummi kurki etukäteen : D

Ihanaa viikonloppua!