Mulla on niiiiiin myöhässä parit vauvakortit! Tämä kortti valmistui viikonloppuna ja matkaa parasta aikaa kohti serkkuni perhettä, jonne kahden pojan jälkeen syntyi pieni prinsessa.

Kortti osallistuu P*skarteluhaasteeseen reseptillä 1 viiri, 3 paperia ja 5 timanttia. Viiri on leimattu, leimasimen yksityiskohdat kärsi kohojauheen käytössä, mutta en halunnut että viiri katoaa taustaansa. Kuviopapereita on kolme, valkoista stanssattua koristereunaa en paperiksi laskenut. Viisi timanttia löytyy tekstileiman alta. Teksti on leimattu tummalla violetilla, leimaisn on Finnstamperin.

Leimakuva on Stampavien (suunnittelija Rachelle Anne Miller), väritys vesiväreillä, reunoilla hieman distress mustetta. Pitkään aikaan en ole leimakuvia väritellyt, mutta itse tykästyin näihin pirteisiin väreihin.

Blogihiljaisuuteen on aina syynsä. Olen siirtynyt päivätyöhön. Uuden työn opetteleminen lasten päivähoitorallin ohella on jättänyt vapaa-ajan vähiin. Jotakin postattavaa kyllä olisi, mutta tietokoneaika on jäänyt aivan minimiin viime viikkoina. Uni tuntuu tärkeämmältä, hassua... Mutta positiiviselta puolelta katsottuna lapset viihtyvät hoidossa ja minä viihdyn uudessa työssä, joten tärkeät asiat ovat mallillaan : )

Mukavaa ystävänpäivää teille kaikille askarteluystäväiseni!