Tämän bloginpidon aikana olen muutamia scrapbook sivuja tehnyt, mutta en silloin niitä tänne näytille laittanut. Tässä nyt kaksi sivua näytille, lähinnä sen takia, että tästä näkee minun tyylin millä skräppään, ainakin tällä hetkellä.

Tässä ensin ensimmäinen ikinä tekemäni skräppisivu. Takana oli päivämäärä, se on tehty elokuussa 2005. Mallina esikoinen. Oikeasta yläkulmasta on nimi sutattu. Sivun koko on 20x20 cm.

Kyseinen albumi, mistä sivu on, kertoo esikoisen ensimmäisestä vuodesta (03-04). Albumi on edelleen kesken Cool. Kolme tai neljä aukeamaa taitaa vielä olla tekemättä... Tämän seuraavan sivun tein viime viikolla edellisen sivun vieruskaveriksi.

Tästä siis näette tyylini. Selkeä ja yksinkertainen, sanoisin. Haluaisin kehittyä PALJON tässä skräppäyksessä! Erityisesti tekstit ovat heikkouteni, huonosti osaan niitä lisäillä. Nyt olen sentään keräillyt kuvia, joihin liittyy erilaisia tarinoita. Silti opettelu vie varmasti aikaa. Saa nähdä onko minulla ensi viikolla lisää sivuja näytillä kun Tampereelle menen inspiraatiota etsimään!