Tätini syntymäpäivillä käytiin viikonloppuna ja sinne tein kortin. Neljä leimasinta sovitin korttiin ja osallistun tällä P*skarteluhaasteeseen.

Valkoinen korttipohja on sävytetty Distress musteella Stormy sky. Leimakuvan väritys on distress musteiden ja vesivärinappien yhteistyötä. Kaunis pitsi on Paperellasta. Juhlava rouva leimakuva on Whiff of Joyn, boordi(reuna)leimasin on Autumn Leaves setistä On the edge, tekstileimasin on Stempelkellerin ja perhosleimasin sekä leikkuri on Martha Stewartin setti.

Askarteluintoa täällä piisaisi, mutta aikaa ei vaan tahdo löytyä. Miehen loma on jo yli puolen välin, mutta lapset saavat tyytyä isille vilkutteluun. Heilutellaan siis ikkunasta kun isi näkyy. Ensin oli muurauksen aputöitä, nyt on vuorossa maalailu, päätykolmioiden laudoitus ja ikkunoiden pellitys. Juu-u, tällainen vähän erilainen kesäloma. Jos kaikki em hommat on viikon päästä saatu kuntoon niin tarkoituksena on viedä lapset edes kahden yön minilomalle, mahdollisesti Ti-Ti-nallen talolle.