Tällä viikolla saapui yksi kuori myös Amerikasta. Siinä oli kaksi uutta Quickutz stanssia (hammasrattaat ja kukka) sekä ihanaakin ihanammat Autumn Leaves leimasimet (Rhonna Farrer elegant flourishes). Ei kuvaa vielä noista, korteissa tulette varmasti näkemään!

Mutta sitten. Kuinka olenkaan säästänyt!
Mies on ollut tämän viikon lomalla joten kaikenlaista tekemistä on ollut vähän liiankin kanssa ja sen huomaa reippaana väsymyksenä. Hyvänä puolena tietenkin on että oikeasti edes jotain on saatu aikaan (mies lähinnä, mutta enhän minäkään enää jaksa...) kesärenkaat vaihdettu, pihatöitä tehty ja tänään käytiin jo tivolissakin. No nyt meni vähän ohi asian...

Oltiin alkuviikosta kyläilemässä mummini luona Kuusankoskella. Myös askarteleva mummini oli sopivasti huomannut että kaupungin kirjakauppa oli muuttamassa tällä viikolla uusiin toimitiloihin viereiseen taloon. Koska uudet tilat ovat vanhoja pienemmät, he myivät loppuun askartelutarvikkeita. Kaikki paitsi ääriviivatarrat oli -70 %. Siis askartelijan taivas : )

Ostoksiin kuului peruskartonkeja, kuviopapereita, muutama vellum, korttipohjia, kirjekuoria, muutama akvarellitussi ja muutama muu pieni juttu. Itse olen kovin innoissani kabinettikorttipohjista, taisin ostaa kaikki mitä oli jäljellä, normaalisti kun en niitä raaski ostaa. Tässä kuva, jos siitä nyt mitään saa irti. Jos joku lukija sattuu siellä päin asumaan niin valitan, kauppa on jo muuttanut. Torstaina taisi tuo vanha tila olla viimeistä päivää auki. Rahaa meni yhteensä noin 110 € (miettikää siis mitä olisi maksanut oikealla hinnalla!!), kuvaushetkellä olin jo jakanut tavarat niin, että kuvassa oli vain itselle jäävät tavarat. Äidilleni meni noin yksi kolmasosa ostoksista.

549144.jpg

Ja sokerina pohjalla... tällä viikolla on lähtenyt paketti Hollannista Suomea kohti! Odottakaahan kun näette ne ihanuudet. Nyt on kyllä vakavasti ruvettava harkitsemaan ostosten vähentämistä : |