Tämä kortti on auttamattomasti myöhässä, mutta onhan se sanontakin "parempi myöhään kuin ei silloinkaan". Kortti liittyy siis Jehkotar Cardchallenge haasteeseen nro 80, jonka sponsoroi Askartelu Sinisiipi. Aiemmin tein Askartelu Sinisiiven materiaaleista tämän kortin ja tässä vielä materiaaleista toinen kortti. (tekstileimasin ja leikkurit omasta varastosta)

Tässä kortissa käytetty leimasin on Stampavien joululeimasin, joka näkyi jo kaupasta olevan loppu, mutta esim. tätä toista leimasinta oli vielä saatavilla. Molempien tekemieni korttien paperit ovat tästä lehtiöstä. Mun mielestä paperit ovat todella kauniita ja niitä on helppo yhdistellä koska niiden kuviot ovat tyylikkään hillittyjä. Ja jostakin syystä vaikka toisilla ihailen "erilaisia" joulukortteja vaihtelevilla väreillä niin itse osaan parhaiten käyttää tässä lehtiössä esiintyviä perinteisiä joulun värejä.

Mukavampaa loppuviikkoa teille kaikille...juuri kun flunssa-aalto oli helpottamassa niin nyt meillä on esikoinen vatsataudissa : (