Ihanaa! Inspiroidu-haasteessa oli tällä viikolla aiheena lippusiima : D Nämähän on toki ollut IN jo jonkin aikaa, mutta nytpä väsäsin ekan oman.

Aiempaan postaukseen nähden tämä on siis sarjasta puuttuva kaksivuotissivu.

Olin liimannut lippusiiman paikoilleen kun huomasin, että jäikin liian iso tyhjä tila vasempaan yläkulmaan. Teippiä siihen sitten päätin laittaa, nyt kun olen sitä oppinut käyttämään. Onneksi päätin sipaista sille maalia alustaksi, tykkään tuloksesta paljon, taustakartongin pilkkukuvio teki siitä vielä hauskemman. Harmi että nimi piti peittää, se istui tuohon paikalleen kuin nenä päähän.

Sivun alku (suurin osa) syntyi helposti sunnuntaina. Sitten en osannutkaan päättää oikeaa alakulmaa.. kokeilin sinne monenlaista, pyörittelin monena päivänä... Tänään se vihdoin valmistui, perhosaiheen hain tuosta koristeteipin tekstistä.

Iso numero on chippies arkista. Kakkosen päälle levitin reilusti glossy accentia ja siihen glamour dust irtokimalletta.

Jostain ihmeen syystä tämä sivu oli erityisen hankala kuvattava. Skräppisivuihin verrattuna korttien kuvaus on lasten leikkiä, iso aina hankalampi. Huomaatte varmaan että yllä olevien kuvien sävyt vaihtelevat kuvasta toiseen, totuus lienee siellä välimaastossa. Tällä kertaa en toden totta tiennyt mikä kuvauksesta teki niin hankalan. Kokeilin sekä valkoista että mustaa taustaa, molemmilla kuvausjälki oli heikohko. Minusta nämä nyt kelpaavat, joku toinen kerta sitten enemmän aidoilla väreillä : )

Ja tiedoksi kaikille ompelemiseen tai Sew Easyyn hurahtaneille skräppääjille: Paperitaivaassa on monipuolisesti Sew Easy tarvikkeita, myös kahvoja! Paperitaivas on tulossa lauantaina Jyväskylän Papruiluun, joten oli pakko varmistaa oma laite ennakkotilauksella : D