Osallistun viimein Inspiroidu haasteeseen 117, kesämuistoja. Heti kun haaste ilmestyi oli selvää mistä halusin skräpätä, kesän 2010 lämmöstä. Nyt sivu on viimein valmis, kauan se haki lopullista muotoaan. Asettelu ontuu aika paljon tässä aukeaman leiskassa, mutta tällä mennään! Anteeksi huono kuva, pimeä syksy on saapunut!

Lehtileikkeistä tämä lähti, halusin arkistoida ennätyslukemat. Kaveriksi kuvasin takaterassin pikkualtaalta yleisiä helleuintikuvia. Taustana valkoinen paperi, kuviopaperia tästä sivusta ei löydykään. Siniset koristesuikaleet on stanssattu Crealies boordistanssilla nro 1. Stanssilla saa leikattua kolmen eri paksuista "pötköä" jotka päällekkäin aseteltuna porrastuvat kauniisti. Tässä sivussa käytetty nauha on stanssin kaikista kapein. Stansseja on olemassa kahdeksan eri muotoa, joita yhdistelemällä saa erinäköisiä boordi/nauhakoristeita. Itse omistan vain tämän stanssin ja ajattelin kyllä että tätä voi yhdistää myös boordileikkureihin ja vastaaviin. Noihin pyörylöihin voi myös halutessaan leimata tai kirjoittaa kirjaimia, numeroita tai sitten koristella niitä helmillä, kimalleliimalla... Aika monikäyttöinen stanssi tuntuu olevan : ) Stanssin ostin Askartelu Amaliasta Intohimona skräppäys tapahtumasta elokuussa.

Ja otsikosta kiitos kuuluu Xingille! Xing on niin ihanasti opettanut meitä käyttämään aakkostarroja monipuolisesti, niin minäkin näppärästi tein samoilla kirjaintarroilla vuosiluvun, vaikka arkki ei numeroita sisältänytkään : )