Kiireinen viikko taas ollut, vaikka mitään en oikein ole tehnyt. Kuulostaa hassulta.

  • Blogivoitto saapui Tytiltä, kuvan siitä näet täältä. KIITOS TYTTI!
  • Olen tehnyt kolme nettitilausta. Kovasti taistelin Nestabilities-stansseja vastaan, mutta nyt niitä on tulossa. Tilasin myös uusia Disneykuvioilla varustettuja kohokuviolevyjä (Cuttlebug). Cuttlebugille pitäisi tulla pian myös uusia kohokuviofoldereita, mutta saa nähdä milloin ne lopulta ilmestyvät, noiden Disneyaiheisten piti alunperin tulla kauppoihin jo lokakuussa, ja tulivat nyt sitten tammikuussa!
  • Yksi aiempi tilaus ehti jo kotiin asti täältä
1200824.jpg
Nämä stanssit ovat yhtä lukuunottamatta Quickutzin. Valitsin nämä sydämet (mieluummin kuin Nestabilities) koska muoto miellytti minua enemmän ja olivat alessa vaan 16 $. Suurin sydän on noin 9x9 cm. Tuo yksi Bosskut stanssi on enkelin siivet. Näitä en ole vielä ehtinyt testailla.
  • Esikoinen on ollut kuin pieni Picasso. Kerhossa teki upean piirustuksen meidän perheestä ja joululomasta. Se jäi vielä päiväkodille (laittavat seinälle), laitan kuvan kunhan se tulee kotiin. Kotona hän aloitti ystävänpäiväkorttien teon, leimakuvia värittämällä tietysti : )  Maalaussession satona oli mm. tämä kissamaalaus. (vieressä papereista teippailtu nukkesysteemi)
1200826.jpg

  • Ismaki-haasteen kautta olen vieraillut useissa eurooppalaisissa blogeissa, todella taitavia askartelijoita on sielläkin ollut vastassa. Noista blogeista bongasin myös toisen haastesivuston, magnoliahaasteen, joka on myös aloitettu nyt vuodenvaihteessa. En taida itse tällä viikolla ehtiä mukaan, mutta jos teillä muilla on aikaa niin aihe ei ainakaan ole liian vaikea tällä viikolla - kortissa tulee olla Magnoliahahmo ja kukka!