Olen useasti katsellut ja vähän etsiskellyt leimasinta jota voisi käyttää parane pian-korttiin. Useasti tähän tarkoitukseen tarkoitetut leimasimet esittävät flunssaista potilasta. No, minä en yleensä flunssan takia lähetä kenellekään parane pian-korttia...

Stempelgårdenista löysin nyt leimasimen, joka on mielestäni monikäyttöinen parane pian-korteissa. Ja kuinka sopivasti se tänään saapuikaan...kummityttöni oli kuulemma murtanut viikonloppuna peukalonsa : (  Meidän suvussa murtunut luu ei ole harvinaista, joten juuri tuon kipsin leimasimessa halusin. Toivotaan kuitenkin ettei sitä ihan heti uudestaan tarvitse käyttää!

1486983.jpg

Tuon oikeanpuoleisen leiman nimi oli soldyrkande ren : D Pienet leimasimet tulivat isojen kanssa. Nuo leveät paperinauhat olivat edullisia, ajattelin että niitä voi käyttää lahjanauhanakin. Ja Primoja en taaskaan osannut vastustaa, hih hih.
Rikoskumppanina toimi Miijja.

Jehkottaren sivuilta taisin eksyä tuonne Stempelgårdeniin. Tiistaina tein tilauksen, joten alle viikossa paketti oli kotona. Maksoin visalla paypalin kautta.