Isänpäivän aikaan tein kaksi magneettia lasten kuvilla. Toinen annettiin lasten isille isänpäivänä ja toinen oli anopille syntymäpäivälahjaksi. Nämä ovat nopeasti tehtyjä, mutta idean varmasti saatte...magneettiteipillä saa tosi kätevästi tehtyä koristeita tai jopa hyödykkeitä esim. siihen jääkaapinoveen : )

Itse tein nämä ajatuksella, että saajat olisivat voineet viedä ne työpaikalleen, esim. pukukaapin oveen. kotosalle ovat jääneet, mutta eipä tuo haittaa.

Eilen tein putkeen viisi skräppisivua, joista kuitenkin vain yhden kuvasin. Sivuilla komeilevat tyttöjen eskari ja kerhokuvat. Ryhmäkuvien kanssa sivuille ei kauheasti koristeita mahdu tai tarvitse joten yksinkertaisia sivuja tein. Albumissa olevat kuvat on kuitenkin mukavempi sukulaisille esitellä. Tässä näytille sisaruskuva, joka sekin yksinkertaisesti koristeltu. Pakko oli päästä käyttämään tuota ihanaa sydänboordileikkuria : )

Tavoitteena olisi osallistua tuoreimpaan Inspiroidu haasteeseen. Suunnitelma on, johon kuvatkin jo kaivettu. Toteutus vaan puuttuu, saa nähdä miten käy!

Mukavaa sunnuntain jatkoa : )

*Minä vielä tänään nautiskelen, huomenna se arki taas iskee...kaksi pienintä täällä vielä niistää ja yskii : (*

EDIT 28.12. Huomasin, että tätä sydänleikkuria on nyt saatavana Crafticasta!