Perjantai oli sellainen unelmapostipäivä : ) Olen vaan niin flunssainen etten ole jaksanut edes tällaisista ihanuuksista vielä raportoida. Tilaukset tuli Finnstamperilta ja Jacobi webshopista Hollannista (valitse linkistä ensimmäinen vaihtoehto Jacobi - vain omalla vastuulla!), lisäksi tuli uusi Kreativ mit karten.

Tässä siis kuvia ostoksista. Uudet lehdet, Craft Stamper Finnstamperilta + Finnstamperin uudet leimasimet. Kuvaan unohtui laittaa kapeat satiininauhat Finnstamperilta, värit olivat aivan ihania! Lisäksi sieltä tuli ale-ääriviivatarroja sekä 3D-tarrapaloja.

566929.jpg

566922.jpg

Sitten hollannin ostoksiin. Ihan kaikki ei kuvissa näy, näiden lisäksi oli esim. yksivärisiä papereita, duo-kartonkia ja muutama ääriviivatarra-arkki. Sabloonat ensin, näiden takia koko tilaus sai alkunsa. Ah sitä ihanuutta kun näitä vaan ehtii joskus kokeilla...

566928.jpg

Korttipohjia, todella edullisia! Korttipohjissa ei ole nuuttausta valmiina, muuten olivat ok. Allaolevat pidemmät ovat neliönmallisia, päällä on normaalikokoa ja niissä myös kuoret mukana (25 avattavaa korttia + 25 kuorta 2,95 € - neliökortit 30 kpl 2,25 €)

566924.jpg

Viimeisessä kuvassa sitten leikkurit. 2 kulmaleikkuria ja 1 clippunch. Pari iiihanaa koristeboxia ja 3d-arkkeja. 3d-kuvia en ole vielä harrastanut, mutta kaikkeahan voi kokeilla, vai mitä?? Oli niin ihania noi Diddl-kuvat, ja nuo koristearkit oli kanssa 3d-arkeissa, nimeltään paper ribbon. Lisäksi quilling työkalu ja yksi paperipakkaus, olivat niin halpoja...

566925.jpg

Todella siis omalla vastuulla noille sivuille!!! Postikulut on 21 €, mutta sillä saakin sitten tilata 30 kg asti : ) Minulla oli tilauskimpassa Carita.