EDIT 17.11.2011

Nämä juhlta on nyt pidetty ja nostan postauksen oikealle vuodelle, se oli aiemmin piilossa viime vuoden puolella : )

Piilopostaus tällä kertaa P*skarteluhaasteeseen. Nostan tämän omalle paikalleen kunhan kyseiset juhlat on juhlittu. Ei tavallinen kortti oli siis p*skiksen aiheena. Anoppi juhlii pian pyöreitä vuosia, joten tuli nyt tehtyä tämä kortti valmiiksi.

Yläkuvassa kortti seisoo pöydällä itsekseen. Ja kun kortti on suljettuna, se näyttää tältä.

Tätä leimasinta (valmistaja Tickled Pink) ostaessa minulla on jo ollut anoppi mielessä. Leimakuvan värittelin Rauman korttitalkoissa syyskuussa. Ajattelin ensin tehdä tästä kabinettikortin, mutta en ole toistaiseksi löytänyt mun kabinettikorttipohjia (kyllä niitä jossain on!). Tämä haaste tuli hyvään saumaan ja sain kortin tehtyä, sisäpuoli on vielä koristelematta ja kirjoittamatta.

Korttipohja on todella helppo tehdä leikkaamalla 30x30 cm kartonki vinosti kahtia. Sitten vaan taitellaan kolmeen osaan. Vinkki: jos leikkaat arkin noin puoliksi, saat kaksi korttipohjaa (tämä kortti on yli puolesta arkista). Suunnittelijalla (khöhöm) tuli tässä ajattelemattomuusvirhe ja kortti aukeaa nyt mun mielestä väärään suuntaan, mutta eihän tuo nyt niin vakavaa ole : n )  Kartongin leikkaussunnalla ei ole väliä, jos kartonki on tasainen joka puolelta. Tällä yksilöllä sattui olemaan oikea ja nurja puoli.

Mies ei ollut tuon tekstileiman suuri kannattaja, joten lupasin sitä vielä miettiä. Kiinnitin sen kohotarrapaloilla, joten sen voi tarvittaessa vielä muuttaa.

Leimakuva on väritetty vesiväreillä ja kuviopaperi on My Mind's Eye. Kiekurastanssi Spellbinders. Etusivulla myös kimaltavia tähtitarroja.