Ihana viikko meille DT jäsenille Jehkotar CardChallengessa. Saimme materiaalikuoret käyttöömme Taitopuoti Paperinauhasta. Kiitos Heli kauniista materiaaleista!

Haasteena tällä viikolla on tehdä shaker-kortti. Ihana aihe, tämä on ensimmäinen shaker korttini ikinä! Tämä oli yllättävän helppo tehdä. Ohjeen katsoin Miijjan blogista.

Tämän kortin kaikki materiaalit Taitopuoti Paperinauhasta. Ainoastaan korttipohjan leikkasin itse kun tämä leimakuva mielestäni vaati 15x15 pohjan.

Minusta tässä kortissa on upeat värit. Korttipohjan ja leimakuvan kehyksen lisäksi kortissa on käytetty vain yhtä paperia, tätä My Mind's Eyen  upeaa kuviopaperia. Siitä olen käyttänyt molempia puolia. Kukat on leikattu pienellä retrokukkaleikkurilla. Teksti on Circle it II setistä, mutta leikkasin korttiin vain tekstin osan ja päätin sijoittaa sen kuvaan sedän käteen, eli se on myös kalvon alla. Shaker osassa helisemässä on mikrohelmiä ja kalapaljetteja. Ensikertalaisen mokana taisin laittaa mikrohelmiä hiukan liian vähän, olisihan sitä "vettä" saanut olla enemmänkin.

Toisen Taitopuoti Paperinauhan materiaaleista tehdyn kortin saatte nähdä myöhemnin... sitten kun olen sen ehtinyt tekemään : ) Nyt kuitenkin tärkeämpien asioiden kimppuun, eli pakkaamaan ja nimistandia tekemään. Auton nokka kääntyy kohti Raumaa heti huomenna aamulla. Sukuloidaan samalla kun kerran Raumalle asti lähdetään!