Oli ihana syy tehdä vauvaonnittelukortti. En ole tainnut ennen tehdäkään kaksosille korttia! Nämä vauvat olivat molemmat tyttöjä, mutta yritin ympätä korttiin muitakin värejä vaaleanpunaisen lisäksi. Aika kirjava siitä taisikin sitten lopulta tulla.

Jotenkin tää kortinteko ei ottanut onnistuakseen, johtuu kai harjoituksen puutteesta. On tuo skräppäys vienyt niin mennessään, ainakin hetkellisesti.

Muutakin päivitettävää olisi, kun vaan löytyisi se aika päivitellä... täällä tuoksuu jo kakkupohjalle, meillä juhlitaan lauantaina 2-vuotissynttäreitä : )

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Kevennykseksi jätän teille kuvan ylläolevan kortin kuoressa komeilleesta postimerkistä.

En voi mitään, musta tää on niiin hauska! Pitäisi ihan kysyä postista vieläkö tätä vihkoa myydään, vaikka muutama merkki mulla on vielä jäljellä. Tässä vihkossa toisella sivulla oli eri kasviksia (tässä sipulit) ja toisella sivulla silmiä, suita ja muuta rekvisiittaa joihin pukea ne kasvikset. Saa aina vaikka vastaanottajan näköisen merkin matkaan! Kukahan ihme tämänkin on ideoinut - kiitos hänelle.