Ja taas etsin haasteen, että sain joulukorttituotannon jatkumaan : ) StampArticin haasteena on tällä viikolla tehdä joulukortti, missä on kimallusta. Mulla oli edellisen kortin paperit vielä pöydällä joten jatkoin niillä. Leimakuvaksi valitsin taas nuo ihanat Stampavien lumiukot.

Here is my entry for the StampArtic challenge for a christmas card with glitter. I used two kinds of Stickles glitter glue on and around the stamped image and Twinklets Diamond Dust on the stars at the bottom. I just love this snowman image from Stampavie. Thanks for the fun challenge!

Kimalletta löytyy nyt sitten minun kortiksi normaalia enemmän. Leimakuvaa ja sinistä ympyrää koristelin Stickles crystal liimalla, pikkulumihiutaleet saivat keskustoihinsa Stickles Waterfall liimaa. Tähtiin vasemmassa alakulmassa laitoin ensin Stickles Crystal liimaa ja dippasin ne sitten Twinklets Diamond Dust hileeseen. Oikeassa reunassa oleviin Robin's Nest dew drops pyörylöihin liimasin ensin alle jokaiseen pikkuruisen tähden, ne kuultavat läpi jopa tässä kuvassa. Tekstiäpä en nyt muistakaan mistä se on, rupeaa olemaan niin hyvä valikoima tekstejä varastoissa...

Kimalletta vielä vähän lähempää / closer look at the glitter