StampARTicilla on menossa haaste, jossa luonnoksen on suunnitellut Rikke. Osallistua voi vielä 8. päivään asti, palkintona kivoja kuviopapereita Crafticasta. Luonnos oli tällainen

Ja tässä korttini

Here is my card for the new sketch challenge. Sorry about the text. I seem to have misplaced my stamp for "warm condolances" since we moved house at the end of august.

Tämä on elämäni ensimmäinen surunvalittelukortti! Aihe on vaikea, jos ei ole sitä varten tarkoitettua leimasinta. Nämä leimasimet ovat uudesta Inkadinkadon setistä jonka äiti osti Rauman tapaamisesta. Reunalla käytetty leimasin on Autumn Leavesin On the edge-setistä. Tuo teksti. Hävettää. Ja harmittaa. Sama teksti on olemassa leimasimena. Sitä ei kuitenkaan löydy mistään, koko kansioni on hävinnyt missä on iso osa tekstileimasimistani. Pelkään pahoin että ne on voitu vahingossa viedä varastoon väliaikaisasumisen ajaksi...vaikka löytyväthän ne sitten keväällä taas, toivon mukaan.

Kortin ruusut on ostettuja, "lehdiksi" leikkasin vihreää lumihiutaleleikkurilla. Leimattu tausta on värjätty distresseillä. Reunoissa violettia pitsinauhaa. Alareuna sinisestä kartongista leikattu MS loop-boordileikkurilla (niin että paperi loppui kesken kuvion). Hopeinen naru äidin varastosta ja metalliristi ostettu Pipaiitalta. Taitaa olla myös ensimmäinen metallicharmi mitä olen ikinä kortissani käyttänyt. Kovasti olen niitä(kin) toisilla ihaillut.