Todella harvoin voitan arvonnoissa tai haasteissa mitään. Noin vuosi sitten voitin ensimmäisen kerran Inspiroidu haasteessa, se on ainut voitto haasteista, kunnes joulukuussa onnisti!

Sain tiedon kolmesta eri voitosta kahden viikon sisään!

Amalian joulukalenteriarvonnasta voitin taustalla näkyvän Intohimoinen askartelija-kassin. On muuten kestävän oloinen ja käytännöllisen kokoinen kassi, esim. 30x30 paperit mahtuu sinne mukavasti.

Oikealla kuvassa näkyy kirjainleimasinsetti, sen voitin Inspiroidu-haasteesta ja voiton sponsoroi Heinikka. Kirjainleimasimet ovat vähän veikeät, mutta sanoisin että aika minun tyyliseni. Ne ovat myös suurimmat kirjainleimasimet mitä omistan, eli soveltuvat skräppäykseen.

Leimailutaivaan haasteesta nro 1 voitin Craftican sponsoroiman ihanan Penny Blackin kirkkaan leimasinsetin. Suloisia jouluaiheita : ) Ja nyt heti myönnän, että tämä voitto tuli mun ekasta ja toistaiseksi ainoasta Leimailutaivaan haasteeseen osallistumisesta. Iiiiks, mihin se aika rientää...jospa ehtisin vielä uusimpaan ja viimeiseen haasteeseen osallistua.

SUURI KIITOS KAIKILLE PALKINTOJEN LÄHETTÄJILLE!!!

Mulla on parhaillaan kurkku kipeänä ja vähän kipeähkö olo. Mietin että olisi jo kolmas kerta tänä talvena. Hyvin harvinaista minulle. No, jospa tämä menee tällä ohi. Ja, onneksi on nyt, koska ensi viikonloppuna suunnataan kohti Leimailutaivasta lauantaina! Ensi viikolla pitäisi keikkua myös kameran kaulalla normaalia enemmän koska aion tehdä viikko elämästäni-albumin. Tämä sovittiin haasteeksi Jyväskylän askartelutapaamisessa aiemmin tässä kuussa. Marie postasi asiasta myös blgissaan ja haaste on avoinna kaikille mukaan haluaville!!!