P*skarteluhaasteen bingoon osallistun rivillä helmi-raita-tähti.

Innoissani rupesin bingoa pelaamaan heti viime viikon keskiviikkona. Kortti valmistuikin saman tien. Ahneena ajattelin, että pyöräytämpä saman tien toisenkin rivillä ruutu-kimallus-sininen... olinhan eräänä kauniina kesäpäivänä värittänyt neljä jouluista leimakuvaa, väritysvehkeet kun oli helppo ottaa mukaan terassille lapsia vahtiessa. Toisen kortin kanssa rupesin kuitenkin säätämään, ja se on kesken vieläkin. Totesin, ettei se itse tehty sininen tausta sovikaan sen leimakuvan ja kuviopaperin kanssa... joskus se vaan on helppoa ja - joskus taas ei!

Punaisen korttipohjan päällä on Basic Greyn kuviopaperi . Vaalea kuviopaperi taitaa olla K&Company, siihen leimasin Finnstamperin tekstileiman. Pienet tähdet ovat confettitähtiä, liimasin ne glossy accentilla. Holly lehti on x-cut leikkurin tulos, leimakuvan ympäri stanssattu Nestabilities stansseilla.Yläreunassa Martha Stewartin boordileikkurin pätkä. Puolihelmet on tehty vaaleanruskealla Pearl Makerilla. Henry hiiri leimakuva Whiff of joy, kuvan väritys vesiväreillä, reunoilla distress mustetta barn door.

Lauantaina, kun mies lähti muuttoavuksi tuttavaperheelle, soitin äidille ja ehdotin pienimuotoista askartelupäivää. Pienimuotoista, koska lapset olivat kuitenkin kotona. Äiti tuli, syötiin yhdessä ja laitettiin pienet päiväunille. Ihme kyllä myös Nuu nuu nukahti, sitä ei kovin usein enää käy, vaikka tarvetta ehkä olisi. Minä ja äiti vallattiin keittiö, olin jo nostellut tarvikkeita valmiiksi esille. Pikku pii nukkui kaksi ja puoli tuntia, niin kauan me stanssailtiin. Toisaalta ei siis saatu mitään varsin aikaan, mutta molemmat tykätään, että stanssikuvioita on hyvä olla valmiina kun niitä tarvitsee. Nyt niitä sitten on valmiina, monia uusiakin, mitä stansseja en ollut ennen ehtinyt kokeilla. Kiitos äiti mukavasta päivästä!

Tältä meidän keittiö näytti lauantaina : D Oli oikein toimiva tila, äiti oli tuolla puolella, minä tällä, ja cuttlebug siinä välissä!

Oikein mukavaa elokuista viikkoa teille kaikille!