P*skisbingon voittorivi minulla nappi-kulta-ressaus. Ressausvälinettä en omista, sen homman hoidan aina Tim Holtzin saksilla (samoilla millä leikkaan EZmountin), niillä se onnistuu loistavasti.

Tämä enkeli korttiin lenteli Magnolian syksypaketista. Teksti taas on Taitopuoti paperinauhan joulusetistä. Heti hankittuani setin ajattelin että teksti on tosi kaunis, mutta minulla ei vain ollut sopivaa enkelileimasinta sen kanssa. Nyt siis on, minusta nämä sopivat yhteen kivasti.

Ressatut reunat töpöttelin Encoren kultaisella mustetyynyllä. Tähdet on leikattu Fiskarsin puristinleikkurilla (onkohan tälle suomenkielistä nimeä...) ja keskustoissa on napit, joissa hileinen kultakimallus oli valmiina. Ylä- ja alareunan koristeet on stanssattu Cuttlebug stanssilla. Leimakuvan päätin jättää värittämättä, vaikka alunperin olin aikonut sen värittää... Nämä värit tuntui nyt niin harmonisilta, etten halunnut keikuttaa venettä. NIin kiva tästä kuitenkin tuli, että enköhän vielä kokeile sellaistakin versiota missä enkeli saa värit.

Mukavaa loppuviikkoa! Minä palaan lähipäivinä skräppipostausten kanssa, kolme sivua on jo kuvattuna : )