Jippiii, sain yhden sivun tehtyä. Purin hermojen kireyttä eilen tämän tekemiseen, vaikka illallakin vielä olisi oikeasti pitänyt siivota....

Craftican Scrapbooking Challenge #6:ssa oli pohjamalli neljän kollaasiin. Olin haasteen ilmestymisen aikaan juuri tilannut valokuvia, nämä kuvat oli siellä joukossa ja heti näitä ajattelin : )

Sivusta tuli värikäs, sen takia jätin koristeet oikeastaan kokonaan pois. Vekkuli-sana olisi varmaan pitänyt stanssata yksivärisestä, mutta kun olin jo stanssannut niin en viitsinyt enää vaihtaa! Värikäs taustapaperi on Fancy Pantsin.

1242375402_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa on muuten meidän keskimmäinen neiti ja kuvat ovat jopa hvyin tuoreita (viime kuulta). Olen huomannut että jos skräppäystä rupeaa enemmän harrastamaan pitäisi olla hyvä tulostin jolla itse tulostelisi. Kun tilaan valokuvia netistä niin en jaksa niitä ruveta erikseen pienentelemään (ellei tosin ole tarvetta tiedossa, esim. pieneen kehykseen menossa tms). Monesti sivuihin olisi kiva laittaa pienempiäkin kuvia mukaan, ja haasteissa on myös joskun pohjia mihin tarvisi pienempiä kuvia. Meidän kuvat kun on niin suurelta osin lapsista, ettei niissä juuri ole poisleikattavia osia, että voisi leikkaamalla pienentää.

Se niistä höpinöistä, tämä sivu on kokoa 12x12. Haasteeseen ehtii osallistua vielä 17.5. asti.