Luin juuri Alin blogia ja vähänkös olen kateellinen. Hän kirjoittaa blogiin muistoja pienestä vauvastaan, ja etenkin skräppää ja kerää talteen tavaroita, ajatuksia ja tunteita. *huokaus*

Voi kun itse löytäisin aikaa samaan. Aikaa ja energiaa.

Tänä viikonloppuna on taas tullut paljon mistä voisi tehdä skräppisivuja. Ehkä vielä teenkin. Joskus.

I am totally jelous of Ali for taking the time to record all the thoughts and feelings related to her children. Especially her new daughter Anna. My three children keep me so busy I can only dream of making new scrapbooks. Hopefully later!

Pikkuinen oppi hymyilemään : D On toki hymyillyt ennenkin, mahdollisesti vatsanväänteiden seurauksena, mutta tänään selvästi vastasi hymyyn. Monta kertaa. UPEAA! Mies sai hymyn kameralla tallennettuakin, mutta en ole vielä katsonut millainen kuvasta tuli.

Keskimmäinen opettelee kovasti puhumaan. Tähän asti sanoja on ollut vain kourallinen, mutta nyt niitä tulee lisää joka päivä. En malta odottaa, esikoinen kun oli jo jonkinmoinen sanaseppä tuossa iässä (1v 10kk).

Esikoinen oppi eilen ajamaan polkupyörällä ilman apupyöriä, eli appareita. Oppi pikkupyörällä (mummolassa-ei oma pyörä) juuri ennen talven tuloa ja kovasti väitti nyt keväällä osaavansa. Itse epäilin, mutta niin vaan kun pyörän sai allensa niin hienosti sujui. Mikä helpotus, kun tuntui että sitä harjoiteltiin viime kesänä niiiin paljon. Nyt saan itsekin liikuntaa kun yritän pysyä perässä : |

EDIT: Tässä yksi hymykuvista. Iloista toista pääsiäispäivää!!!

1239612363_img-d41d8cd98f00b204e9800998e