Pirjeliina ystävällisesti demoili perhosten tekemistä Intohimona skräppäyksessä viikonloppuna. MInä rakastan perhosia... niinpä päätin ostaa omaksi vielä sen puuttuvan koon Nellie Snellenin perhosleikkuri/kohokuviointi seteistä. Nyt näitä on kasvateltu urakalla. Kaksi A4 värjäsin Pirjeliinan ohjeiden mukaisesti (oman maun mukaan käytin tosin vähemmän kimalletta). Yli puolet värjätyistä kartongeista on vielä käyttämättä, joten reilusti tulee jos kaksi arkkia värjää. Erilaisia on testattu, kaksi kokoa tai kolme kokoa yhteen, kimalleliimaa keskelle tai ei jne. Kaikki tuntuvat olevan kauniita : )

Ennen perhosten leikkaamista arkit näyttivät tältä. Ylemmän arkin oikeassa reunassa on Magnolian ihana love-tausta yhdistetty Tim Holtzin roiske leimaan. TOIMII.

Omasta mielestä kauneimmat perhoset tuli tuosta keltaoranssista kohdasta johon on leimattu pitsileimasimilla

Ja tästä kohdasta leikattuja perhosia

Ihana aurinkoinen ulkoilupäivä! Sääli viettää sitä sisällä... eilen oli Nuu nuun ja Pikku piin flunssat jo vähän paremmat, mutta tänään on sitten Touhukkaan vuoro olla sohvan pohjalla. Itsekin eilen niistin vielä melko tiuhaan. Pikkuhiljaa, harmi vaan että koko lomaviikko menee tähän...onneksi sentään ei ollut mitään ihmeellistä edes suunnitelmissa!

P.S. Onko kiinnostuneet jo huomanneet että Karkkilassa on askartelutapaaminen toukokuussa?? Mä en taida päästä paikalle, vaikka se niin mukavaa olisikin.