Tänään on Glitter Potiin saapuneet uudet Penny Black leimasimet. Satun tietämään koska pari päivää ehdin niitä netissä kuolata ja tilaus Glitteriin lähti heti kun leimasimet bongasin iltapäivällä. Aika ihania mahtui tähän uuteen satsiin, itse otin yhden polymeerisetin sekä kaksi puukantaista ihanuutta. Yhden olisin vielä halunnut, mutta maltoin mieleni. Tosin samalla ostoskoriin hyppäsi kaksi aleleimasinta...ja pari muutakin juttua Nolostunut

Ettei aika tulisi pitkäksi uusia leimasimia odotellessa niin tällä viikolla sain nämä tavarat glitteristä..

Kaikennäköisiä ihanuuksia. Isot kuvioleikkurit oli tosi kivoja, tosin tuo kukkaleikkuri ei toiminut : (  Uskon että asia hoidetaan kuntoon. Vasemmassa alakulmassa on Pipaiitalta ostamani kukka- ja lumihiutalekoristeet.

Kuvassa ihan vasemmassa reunassa on toinen pikkulaukku jonka Glitteristä tilasin, edellinen oli eri värinen. Tämä väri näytti kivalta nettisivuilla (limen vihreältä!), mutta olikin todellisuudessa aivan eri vihreä. Tässä kuvassa väri näyttää ehkä hieman oikeaa väriä tummemmalta.

Näistä ehdin jo leikkiä isoilla leikkureilla sekä kulmasaksilla. Kulmasakset vaatii kai vähän harjoittelua että saa paperin pysymään paikallaan, muuten kyllä tykkäsin jäljestä. Isoilla leikkureilla on tosi helppo napsauttaa leimattu kuva irti arkista niin, että se varmasti on siinä kohdassa mihin sen haluaa.

Leppoisaa viikonloppua teille kaikille!

EDIT:

Sanna: Sekä ympyräleikkuri että neliöleikkuri on kokoa Super duper, eli 3 tuumaisia. Ympyräleikkurin halkaisija on se 3 tuumaa eli 7,5 cm. Neliöleikkurissa yhden sivun pituus on 5,4 cm koska siinä 7,5 cm on mitta kulmasta kulmaan. Molemmat ovat Woodware merkkisiä.

Hintriikka: En minäkään nähnyt lennokkipoikaa Glitterissä. Johtuu siitä, että heillä ei taida muutenkaan olla noita vanhempia Penny Blackin leimasimia. Suomalaisista kaupoista ainakin Taitopuoti paperinauhalla ja Paperellalla on niitä vanhempia leimasimia, mutta niissäkään en juuri lennokkipoikaa nähnyt. Sähköpostilla voit varmasti tiedustella mahdollisuutta tilata juuri sitä lennokkipoikaa!

Ja lohdutukseksi muuten niille jotka eivät tykkää ulkomailta tilata niin muistelen että Penny Blackin uutuudet on melko nopeasti ilmestynyt myös suomalaisiin nettikauppoihin!