Tässä yksi joulukortti, joka pääosin valmistui sunnuntain askartelutapaamisessa täällä Jyväskylässä. Osallistun Forever Friends kuukausihaasteeseen, jossa mukana pitää olla teksti tai toivotus. Tähän ehtii siis vielä osallistua kuun loppuun asti!

This is my card for the Forever Friends monthly challenge. I have used a sentiment on the left, it is finnish for "Merry christmas and a happy new year". I also stamped "merry christmas" background text on my star.

My card size is 6x6. Star pattern paper is from MME pad Blink of an eye. The lovely bear stamps is, of course, Forever Friends. I've used punches from Martha Stewart and Fiskars (stars). The swirl die is from Spellbinders.

Pipaiitalle ISO kiitos lumihiutalelikkureiden lainasta!!! Tämä ihana hiutale hipsutteli tuonne kukkasten väliin. Nuo kiekurastanssit ovat omat, ne on Spellbindersin uudesta setistä. Tykkään näistä tosi paljon. Jonkin aikaa olen jo halunnut jotain kiekurastanssia, olen katsellut ja pohtinut. Ostin aiemmin jo Magnolian kiekurasydänstanssin ja sekin on ihan kiva. Tämä Spellbinders setti on tosi monikäyttöinen kun tässä on monta samantyyppistä kiekuraa. Nyt en tarvitse enää muita kiekuroita! Kortissa on yksi kiekura kukan oikealla puolella ja toinen kiekura kukan vasemmalla puolella.

Meidän perhe starttaa tänään auton ja suuntaa Himokselle lastenfestivaaleille. Tai siis neljä meidän perheestä. Neljävuotias neiti on leenamummin kanssa viikon etelän lämmössä! Onneksi mummilla on kaksi isompaa lastenlasta mukana, he auttakoon pikkuneidin paimentamisessa. Mahtaa siellä olla mukavaa, mutta niin on siis meilläkin täällä Keski-Suomessa : D

Mukavaa viikonloppua teille kaikille!