Minullapa keikkui vielä hyllyn reunalla tällaisen kortin alku. Tein loppuun että sain tavarat pois hyllyn reunalta. No, ei tämä tosin ainoa hyllyn reunalla keikkunut leimakuva ollut, mutta jostainhan se on aloitettava!
 1594420.jpg

Leimakuva on vaihdossa tullut Magnolia, tekstileimasin Finnstamper. Leimakuvan väritys Prismacolor puuväreillä.

Se, miksi halusin tämän kortin teille näyttää on tuo "piparireunus" soikion ympärillä. Tämä on todella edullinen vinkki varsinkin niille askartelijoille, joilla ei ole käytössä stanssikoneita. Valkoinen soikio on reunustettu tavallisella pienellä kuvioleikkurilla leikatuilla keltaisilla ympyröillä. Eli ennen korttiin kiinnittämistä soikion takapuoli näytti tältä
1594421.jpg
Tuo yksi yksinäinen ympyrä on rekvisiittaa : ) Ympyrän halkaisija on 1,2 cm. Se on ainoa käsikäyttöinen ympyräleikkuri, minkä omistan, stansseissa on sitten isompia. Bongasin tämän tekniikan ulkomaisesta blogista, ja todella hyvin toimi! Video jossa tätä tekniikkaa käytetään korttiin löytyy täältä (noin yhden minuutin kohdalla). Aloitin ympyröiden liimaamisen sellaisesta kohdasta, johon olisin voinut laittaa kukan koristeeksi jos ympyrät eivät olisi nätisti sopineet yhteen, mutta kävi aloittelijan tuuri!