Olen muutamia raportaaseja ehtinyt lukea Intohimona skräppäys-tapahtumasta. Viikonloppu kuulosti oikein onnistuneelta. Harmi, etten itse päässyt mukaan. Toisaalta ajattelin, että onneksi en ollut ilmoittautunut sillä meidän viikonloppuun kuului tuttavapariskunnan häät. Oikein mukavat häät olivatkin. Todella monta vuotta oli ehtinyt vierähtää edellisistä häistä.

Hääkortissa käytin uusia Martha Stewartin sydänleikkureita, boordia ja kulmaa. Kukka on itse tehty sanomalehtipaperista, jota olen värjännyt ja kimallettanut, keskellä valmis nappi. Leimakuvalla on aika hauska tarina. Leimailutaivaasta en löytänyt sopivaa hääleimasinta, mutta kotimatkalla pysähdyimme ABC Renkomäessä. Muistin entuudestaan, että siinä on vieressä Paperikuu ja menin sieltä katsomaan tarroja lapsille kotiinviemisiksi. Sieltä Paperikuusta siis löysin tämän Aladine puukantaisen hääparin.

Taustapaperina on vanhaa Basic Greyta. Sydänneulat ovat Maya Roadin. Kiekurastanssi Boss kut. Leimakuvan värittäminen vähän hirvitti, pelkäsin siis pilaavani sen kun olin jo leikannut sopivaksi... Päätin jättää värityksen tällä kertaa väliin ja koristelin vain hääparin vaatetuksen ja morsiamen kukat kimalleliimalla. Ihan hyvä valinta, etenkin morsiamen mekko näytti tosi kauniilta distress stickles picket fence (valkoinen) liimalla vuorattuna.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Meillä muutto on jo ovella. Pakkaamista en silti ole aloittanut, isompi urakka taitaa olla talon siivoaminen! Pääsiäiskortteja on tuossa jo tehtynä, postailen niitä kun ehdin kuvailla ja kirjoitella.