EDIT: Namuset on nyt arvottu ja voittajan näet täältä.

Edellisestä blogiarvonnasta on todella pitkä aika!!! Nyt kun 100 000 kävijää meni rikki ajattelin juhlistaa tapahtunutta arvonnalla! Minulla suurimmat intohimot tuntuu (ainakin ostosten perusteella, heh) kohdistuvan kuviopapereihin ja leimasimiin joten niitä päätin laittaa tyrkylle. Tässä kuvat namusta

Kyseessä on yksi bloginamu, joka yhdelle onnelliselle voittajalle matkaa. Kuvasin leimasimet erikseen, jotta hahmot erottuvat paremmin.

Kuvassa olevat herkut ovat 

  • Basic Grey Marjolaine lehtiö (15x15 cm)
  • Black Magic coordination lehtiö (15x15 cm.) Lehtiön paperit pinnalta mustia ja sisältä (sekä nurjalta puolelta) värillisiä.
  • 15x15 cm kokoisia papereita Craftwork Cards lehtiöstä Ooh la la
  • Stick it! permanent adhesive dots roller, teipin kaltainen kiinnitysaine (pisteinä) joka tulee kätevästi rullasta.
  • Alemmassa kuvassa viisi kumileimasinta. Leimasimet ovat Elzybells mallistoa, Elzybells on lopettanut toimintansa. Loppuunmyynnissä en voinut näitä kaupan hyllylle jättää vaan ajattelin että joku teistä toivottavasti antaa hyvän kodin näille söpöliineille. Leimasimet ovat nalle työkaluvyö päällä, nalle halaa sydäntä, tipu pääsiäismunan päällä, kevättipunen heittelee kukkasia ja tyttö tanssii jouluvalojen kanssa. Leimasimissa on ainoastaan kumiosa.

Tämän bloginamun tavoitteleminen on helppoa! Jätä kommentti tähän postaukseen. Muista jättää yhteystietosi! Blogiosoite tai/ja sähköpostiosoite. Sähköpostiosoite ei näy muille kuin minulle! Myös blogittomat voivat osallistua. Koska vuosi on pian vaihtumassa ajattelin ottaa pienen hassunhauskan arvuutteluäänestyksen tähän yhteyteen. Kun jätät kommenttisi kerro minkä askartelutuotteen, tarvikkeen tai tekniikan uskot olevan trendi vuoden 2011 paperiaskartelussa! Oma veikkaukseni ensi vuoden trendistä on jo mielessä, mutta en anna teille mitään ennakkoasenteita sitä kertomalla vaan paljastan oman "ennustukseni" kun arvonta on päättynyt. Tämän vuoden suurin trendi oli omasta mielestäni boordileikkurit, mutta oli myös monia muita: Tim Holtz tuotteet, itse tehdyt kukkakoristeet jne. Minne matka jatkuu??

Viimeinen mahdollisuus osallistua tähän arvontaan on sunnuntaina 28.11.

Onnea arvontaan!